born into nixon i was rased in hell

sitter just nu på bussen. yes jag har fixat internet. gick lätt denna gång, bara att koppla upp sig. *nillagoesglad* VA SOCIALA PÅ MSN, (ehe) ska sitta här till 17.10 men bussen är lite sen så ja. 17.30 kanske men mitt batteri kommer inte hålla så länge skulle jag inte tro, men man kan ju alltid hoppas.
jag sitter och kollar upp typ var 10onde sekund, blir så sjukt lätt åksjuk. haha.
intressant vaaa?
kanske blir fler inlägg, får seee

I went to a whore

sådär nu sitter jag här påklädd med halvtorkat hår och ska snart plocka ner det sista i väskan och sedan sminka mig. föna håret också kanske haha. det ser förjävligt ut när det självtorkar. måste hjälpa till liiiite på traven.
ja det löste sig som tur va igår. underbart. vet inte vad jag hade gjort om det inte hade fixat sig. troligen suttit och dränkt mig i tårar. men nu slipper jag det!
+ att lilla müsan kanske kommer i januari. hoppas på det! och ska även fråga om ida kan komma på nyår, tänkte att båda två sötnosarna kunde kommit då. men my kunde inte, och jag glömde fråga ida igår :$ höhö!
men jag får hoppas på det. ska ju fira jul hos pappa.. och hem till nyår.
men nu ska jag fixa lite här och lyssna på musik innan jag åker, höhö!

i'm sorry i can't be perfect

det här kanske är fel att lägga ut på bloggen. men jag kan inte säga i telefon skriva på sms eller msn. för jag vill inte bli avbruten. + att om jag får tänka lite. blir det bättre...

jag vet inte alls längre. seriöst. jag älskar dig. men klarar inte av det här. jag var rädd för att bli lämnad, av några av dom få jag älskar mest i hela mitt liv. men när man bråkar hela tiden, för att den ena inte berättar allt, inte vill lägga för mycket tyngd på den andra. vilken jag känner att jag inte vågar. för jag vet, jag vet verkligen att du inte mår bra. även om du säger att du gör det. märker jag även på msn/sms. du mår inte bra. jag hör även i samtal när du ändå skrattar och pratar om en massa roligt. att innerst inne mår du inte bra. men när man frågar säger du inte ''inte bra/dåligt'' utan mer ''bra/jodå/helt okej'' eller något sånt. även när jag frågar om det är säkert, vill du inte erkänna. tror du inte det gör ont i mig?
och jag vet, jag är ingen ängel jag heller. jag är omogen och jobbig, jag har mått dåligt en tid. det gick upp och ner, och du fick all skit på dig då. och det är jag ledsen för. jag ville inte lasta på dig allt. men ändå gjorde jag det. ljög om att allt var bra.
precis som jag gjort nu. med dig och ida. jag ljög. jag vet. men jag är rädd för att förlora er båda. för jag älskar er så sjukt mycket. vi har träffats två ynka gånger. det är om er båda. jag vill att det blir fler. verkligen.

det finns ingen ursäkt eller undanflykt till vad jag gjort. jag var bara svartsjuk, avundsjuk, you name it.
nu vet jag inte om detta hjälper. jag vet att jag är bråkig. och sånt. men jag är verkligen ledsen.
vi kanske kan prata/träffas alla tre någon gång istället.

I've been awake for a while now

jag vill anmäla mig till någon veckans blogg, eller dagens blogg eller något sånt! så säg till om du har något på G! tack.

You better run for your fucking life




It's not over 'till you're underground
It's not over before it's too late
This city's burning
It's not my burden
It's not over before it's too late

This city's burnin'

fan vad skönt, känner mig så jävla fri!

ännu ser jag dina tårar

sitter just nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja. duktigt jag är som fyller på mobilen, och smsar så jag bara har 98.12 kr kvar. (krävs 99 kr för gratis som jag brukar ha) men ringde pappa och bad han fylla på mer. han skulle fixa när han hinner. bra det i alla fall.

hoppas fan de är god mat idag. kommer typ vara super hungrig känner jag redan nu. slutar i alla fall 13.40 som jag skrev igår. och senare idag hämtar mormor mig. troligen, hoppas det hah! orkar inte vänta på 16.05 bussen.

nu har jag nog inget mer att skriva.

the rage and love story of my life

jag visste att det skulle bli så här. från första dagen jag fick reda på att ni pratade. att ni skulle finna varandra, för ni är så lika på så många olika sätt. att ni skulle hitta varandra och sen skulle ni glömma mig. ni kommer snart inte ens höra av er. just nu känns det som att jag är den enda som hör av mig. till er båda. men jag vet inte hur ni två tycker och kommer troligen aldrig få veta. det värsta är nog att jag inte kan göra något åt det.


aja. bort med all depp. jag har köpt två par nya jeans. jag som annars hatar jeans och hellre använder leggins, lyckades. dom är skit snygga (enligt mig) och sköna som attans. köpte så att båda klämde lite. eftersom dom oftast blir större med tiden. sen köpte jag en tröja, tjockis tröja. och face mask. en julklapp. och lite godis, naturgodis (lite bättre.) som jag ska äta ikväll. sen ska jag verkligen försöka sluta.

så nu sitter jag och töjjer ut ett par av mina jeans HAH! för att jag ska kunna ha dom i morgon utan att ha ont i magen. och jag kollar även på bigest loser och lyssnar på Green day live låtar. som jag gjort de senaste dagarna. helt underbart. Billie Joe Armstrong är så jäkla underbar. sån jävla bra röst!

förövrigt har jag nu ig varning i Engelska och Religion. bra har surtantIngrid som lärare. blir jag förvånad eller? aja, i morgon har jag sovmorgon och slutar tidigt, wonderful! börjar 10 och slutar 13.40. mormor kommer i morgon, ända ner ifrån skåne. underbart, har saknat henne sjukt mycket. hon skämmer alltid bort mig. så najs! och då hämtar hon mig alltså i stan när hon ändå åker igenom liksom. så hon skulle försöka komma runt den tiden!

juliaanderssonminallrabästastebästavän, tackförattdufinns

just nu sitter jag i skolan och lyssnar på musik, vi har musikproduktion eller något. så ja haha! vi ska spela in radio på 20 min, och just nu sitter några och spelar gitarr och instrument och några sitter vid datorn, och resten sitter och snackar. HAHAH bästa lektionen alltså.

vet inte riktigt vad jag ska blogga om, några förslag?

just nu spelas ''wake me up when september end - Green day live'' i min hörlurar. (som jag för övrigt vill ha nya.) snart kommer julia och hämtar mig. hoppas på att vi ska äta först. för jag är super duper hungrig. och nej jag slutar inte snart. men mår inte så bra, så ska till NUM och snacka med dom där. men jag tycker faktiskt jag skött skolan bra det senaste. utom att jag har varit sjuk så klart.

i morgon är en slapp dag, bara mum (multimeda) så ja! höhö slappigt! (ser nästan ut som slampigt) nu lyssnar jag på ''Minority - Green day (live)'' sjukt bra. och jag är bäst.

Green Day. jag är evigt tacksam för allt ni gjort mig

det gör så ont att kolla på videor. men det känns ändå bra. det är ändå ni. fan att ni ska vara så jävla bra. fan ta er! jag hatar att jag inte kan se er varje dag. jag kan göra allt för att få vara med er EN dag. en liten jävla dag.
känslan och att se er live, är oförklarbar, det går bara inte att förklara. man måste uppleva det själv, jag är lcklig som har gjort det två gånger, TVÅ!
just nu sitter jag bara och gråter och kollar på videor, för minnena bleknar mer för vajre sekund. men jag kommer aldrig glömma helt. aldrig. uppleverserna är något jag kommer berätta för varenda människa jag möter och pratar med. ni är en så stor del av mitt liv. ni har gjort den jag är nu, ni har fått mig att våga. att vilja. viljan att leva. så fort ni ger upp. gör jag det samma. vad någon annan än säger. ni betyder mer än något annat någonsin gjort. Tokio Hotel betydde mycket. sjukt mycket. men det här. fyfan jag gick upp 03.00 på morgonen den 5 juni 2010. 20.00 hade jag hade så sjukt ont överallt och ville inget annat än åka hem. men ca 21.30 steg ni upp på scen, jag fick en adrenalin kick och kunde inte stå still alls under hela konserten. förstår inte mig själv. hade de varit Tokio Hotel hade jag köpt en sitt plats och vart nöjd med det. men aldrig med er.
just nu kan jag inte skriva mera. för jag måste sova upp tidigt i morgon, men jag har så mycket mer att få ur mig. det kommer bli mycket sånt nu på bloggen. för jag vet inte vem jag ska prata med. ingen annan förstår mig just i det här. och det är inte för att vara elak jag säger det. det är det verkligen inte.





kollar CSI miami

Katherine Moennig är med, ÄLSKAR HENNE, så äckligt jävla snygg!

eftersom att ingen kommenterar tänker jag inte heller blogga.


någon mer än jag som ska kolla rosa bandet galan i morgon?



såg det förra året och tänker även se det i år igen.
först tänkte jag städa och mysa till det riktigt.
ska till och med köpa godis. (ska ut på en promenad om jag hinner också)
får se om Linnea vill med och shoppa i morgon!

lista tills i morgon




Byxor-cubus jeansleggins typ!
Halsduk - H&M eller något
neutrogena face mask
lipblam

kommer troligen bli något mer. men ja de är vad jag planerat att köpa iaf!

carry on

som jag sa igår, har inte hänt mycket på bloggen. men jag är sjuk. fast idag mår jag bättre. i morgon ska jag in till stan. hoppas jag haha! ska shoppa lite stuff, om jag hinner/orkar. jag hatar att gå på stan och testa och sånt själv. blir så osäker. vill liksom att någon annan ska säga att de ser bra ut. HAHAHAH! nejmen allså ja. inte för att jag tigger komplimanger. men jag vill veta från någon annan. julia kan inte så ja haha! får hitta ett annat offer (a)
pratade nyss med my i telefon, höhö. saknar den sötefan sjukt mycke. tycker hon kan komma hiiiiit! helt seriöst alltså.
jag ska till pappa nästa vecka också på lovet alltså. vill ha lov nu D:
lovet kommer ju gå super snabbt! kommer vara över så här snabbt *knäpper med fingrarna*

spegel ber dig visa vem jag är

har inte orkat blogga idag. är sjuk och orkar inte sitta rakt, och datorns ljus gör ont i ögonen. ändå måste jag sitta här och göra alla läxor i världen. hoppas jag blir träffad av blixten och dör. tack för mig.

Du träumst von dem Ende


sötaste ungen, jag kommer sno henne en vacker dag.

23 oktober 2010

så sjukt söt!

ni kommenterar dåligt.

ich bin da wenn du willst



vakna och insåg att jag inte hade barn, och inte en pojkvän heller för den delen. och att kameran hade legat i sängen hela natten. tur att jag inte slängt ner den i sängen iaf.

Ich halt mich wach - für dich

INTERNETET ÄR FIXAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIHOOOOOOOOE IIIIIIIIIIIIIIIH :D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!

sådär nu har jag ''överlyckligat'' klart!
jag väntar på att jag ska sluta ha ont i magen, och sitter och redigerar bilder.
senare ska jag nog kolla idol och sedan kanske (<---KANSKE IDA) kolla på Tokio Hotel, på mtv. tror jag de va ;o
haha! koll jag har! (minne*)













An Deiner Seite

sitter i skolan just nu. höhö. gillas inte. men ändå gör det det. börjar 10.00 och slutar 13.40 UNDERBART!
blir hämtad sen också, eller ja jag ska med och handla så jag får min hårfärg. hoppas sen på att mamma kan hjälpa mig. annars gör jag det själv. tänker inte, VÄGRAR att dom fotar mig så här. fan heller!
haha de har snöat också. men fan jag glömde kameran hemma (tog lite kort innan jag drog till bussen) så ni får dom på måndag. (har inget internet hemma f*tta fast så säger man ju inte...) får hoppas det fixas i helgen. har de dära bredbandsbolaget grejjsmokajonken, de vi känner har samma problem, så vi kan inte fixa det själva. sur't. men jag klara mig utan igår. klart jag ska klara mig i helgen! (eller...) jag får la kolla idol ikväll ist annars och fota en massa och ja baka, städa... finns en hel lång lista på vad som kan tänkas göra ist! men, viljan tycker ju datorn.
men ja nu ska jag typ hitta på något annat. höhö, typ hämta mitt ljudkort i skåpet låter bra... (y) men nu kom hela jävla mediaklassen och skulle till skåpen så väntar en liiiiten stund! hihi!

kanske skriver i eftermidda, eller när jag får tråkigt. haido

händer inte så mycke just nu..

eller jo de gör det la, men jag orkar bara inte skriva om det, har slut på engagemang. (HAHA stavas det ens så?)
aja, jag har börjat lyssna på tokio hotel igen? typ kolla en massa på sidor och varit engagerad av det. sjukt ju!
trodde jag aldrig, endel är glada och endel kommer typ lämna mig. men mitt liv(y)
jag behöver klippa mig. det är tyå långt nu. bara jobbigt. men vill dock ha långt hår. men de är bara segt och fult och slitet och äckligt. men ändå älskar jag det.
jag ska även färga håret i helgen, så jag slipper ha vääärldens utväxt på skolfotot på måndag.
villintevillintevillinte.
får se om jag slipper. fine jag kan vara med på helklassfotot. men inte själv. hatar't.
ska prata med mamma om det. är jag sjuk kommer dom ändå tvinga mig gå dit för att ta fotot och sen åka hem. men FANFANFAN! ångest...
något jag alltid känt och alltid kommer känna...
just nu sitter jag och lyssnar på schrei acoustic version riktigt gulligt, han var liten och söt. saknar hans gamla utseende måste jag säga. hans långa svarta hår med blond/vita slingor. han var alltid glad. log på varenda kort man såg. nu är de mer allvarliga. + att han har blivit så sjukt smal. jag är rädd för att det ska gå för långt. då kommer jag seriöst inte kunna låta bli att skada mig själv igen. för jag har ändå alltid älskat dom. kommer alltid göra. så är det bara. ingen kan ta det ifrån mig.
snart har vi lunch. pannkaka. som varje torsdag. jag börjar tröttna lite faktist. men jag skulle sakna det om dom tog bort det. faktist. haha!
men nu har jag knappt något batteri på datorn. så kan inte skriva mer.
kommer även lägga ut min novell här för de som vill läsa. kanske gör en ny kategori för noveller/fics. får se!


sköt om er och lyssna på en massa bra musik. må bra och ja allt de där.

mulaaaan!

kollar nu Mulan på yt, det gillas stort!
kunde inte sova i natt, så vid 4 kanske, omna jag av utmattning (y)

bilder från igår&höstbilder från idag





















duuuusch

duschen väntar! sen ska jag äta, kyklingsallad, mums! sen ska jag lägga upp lite höst bilder jag nyss tog! höhö :D

jag brukar inte kolla idol



seriöst, jag brukar inte kolla idol, men idag hade jag så jävla tråkigt, så jag kolla reprisen och såg Jay Smith, OCH JAG ÄLSKAR'N! fan vilken röst! alltså helvete vad bra han är! jag ska kolla tills han åker ut! men hoppas även på att han vinner!!!!

nillapilla<3jullebulle<3sannapanna<3annalotta

jag ska vara ensam hela kvällen, så idag ska jag fanimej baka en fet kladdkaka!
höhö, mamma har hittat på en knasig regel om att jag inte får göra de annars ;o
så nu ska jag passa på, MOHAHAHAAHH!!!
som sagt va jag hos sanna igår, med julia och annalotta, underbart!!!!
startade som filmkväll till fördelsedagsbarnsfirande till fjortis och cam kväll!
fan va kul vi hade, kan inte sluta säga det!
det måste så göras om!
jag har ett sugmärke på axeln, och ett på halsen. haha!
fick precis veta att de inte är så bra att någon gör sugmärken på mig, kan tydligen få blodpropp lätt, har apc resistens, så ja haha. men de har ju inte hänt något än så! ;)
märkt la om jag får en propp och dör. okej kanske inte men ändå!



där har ni lite fler bilder, hoppas på att få fler! höhö

vi klädde ut oss.



jag levde verkligen in för att vara fjortis, ni ska få se bättre bilder senare! ;D

' you tell me that you need me '

just nu sitter jag i skolan och väntar på min lektion som börjar 10.00!
så jag tänkte att jag skulle uppdatera lite här! höhö!

Bilder från ridningen:




just nu



jag är överlycklig och jag vet inte varför, är bara allmänt (fan va fult ord ändå?) glad! aja!
jag älskar mitt hår just nu, (utom att de är utväxt!!!!!!!<--GAH!) annars älskar jag färgen och visst, längden passar mig, men jag vill ha längre!!

INTE IGEN!!!!!


we belong together

usch, saknar konserten så sjukt. saknar My stoooort! tycker hon kan ta sin lilla rumpa och sätta den på ett tåg hit! och nu dampa jag loss på Stefan, våran lärare. FÖR DE ÄR JU SÅ INTRESSANT ATT DU HAR FIXAT LASSE STEFANZ LJUD, VERKLIGEN!!!!!!!!!!1
eller inte.
ja jag har pms.
och jag kommer ALDRIG åka 8.40 bussen själv igen. aldrig. du är så äcklig. ful blä! dra åt helvete!

free fallin'

jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om så jag har inte gjort det.
var iaf hos pappa i helgen, och tog med mig julia. det va underbart och i sommar ska vi ta bilen ner och stanna ett tag, skönt! träffade även Jonna i ulricehamn, sjukt längesen juue, men hon är som hon alltid varit, ihi <3
sen har de inte hänt så mycke. bara tagit de lugnt.
just nu kollar jag på tyra show (höhö, finns ju inget att göra så)

NATTI!

bredbandet suger min röv, så uppdaterar mer i morgon, + svarar kommentarer! hejs!

OFTA?!?!



VADÅ ANVÄNDT?! så många gånger har jag inte röstat, man måste la kunna rösta 50 gånger iaf?:o jag som tänkte sitta och klicka till 12 ikväll D:

GreenDay-Basket Case



kommer ihåg så jävla bra, det har snart gått ett helt år! (inte jag som har filmat) stod längst fram.

Följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

får se hur det blir

tänkte att jag skulle vänta med att duscha tills ikväll, men är sjukt sugen på att ta hand om mig själv, och sen duscha, men ansiktsmask, raka benen, hårinpackning, göra inbakade flätor i håret så de blir sådär vackert lockigt, (jag vet inte om jag kan göra på mig själv, eller om de är tillräckligt långt, går de inte så får jag la göra flera små) och ja typ sånt där.

det regnar i nyköping idag

ska börjar blogga om lite intressantare saker. eller ja försöka. jag är la inte så intressant, men man kan ju alltid försöka right?
ja igår åkte jag hem efter att inte mått så bra i skolan. spydde i skolan. najs eller inte. men ja jag, mamma, pappa och stefan tror de är för att jag gått upp så mycke på ett år, och att jag känner mig tjock, och min hjärna manipulerar mig. eller något sånt haha, fan va sjukt de lät när man skrev det. men ja.

det regnat och har regnat hela dagen, eller ja de har inte gått så mycke på denhär dagen men ändå hihi


you and i

sitter i skolan med en kaffe i handen, typ femte koppen, jag älskar't!
jag kommer lätt sno anna(kaffemaskinen) jag vill ha en sån hemma!
höhö. + att jag älskar min nya design, den är så ren liksom. (hahah!)
Lovisa är bäst!
sen ska jag träffa Julia, najs! prata med henne och lite så. typ sjunga eller något.
najsnajsnajs! (besatt av de ordet) höhö
kommer inte på mer att skriva så ja, eeeeeh



bild i repris

ÄR MED OCH TÄVLAR OM FÄRGADE LINSER

Vinn färglinser och få lika snygga ögon som Bea!



http://tjugotredje.blogg.se/

tack till My som fixat min blogg!







jag och julia hade fotodag. så vi tänkte göra som alla andra. ett hjärta med händerna! höhö

4 månader

4 månader idag. jag saknar det. och kommer ihåg som igår. och hoppas verkligen på flera såna dagar. underbara dagar!

when i come around

är så sjukt jävla trött (och bakis, julia! ;)) känns som jag ska somna, shiiit alltså1 hahah, men ja nu ska vi ha matte. vet inte när vi börjar. men slutar i alla fall 15.30. så har matte sjukt länge! men matte är kul. när man kan. annars kan den ta sig! höhö

skola!

sitter i skolan just nu, i nya lokalerna mhyes, det är sjuukt bra. den är sjukt fin! hihi
men nu vill ewa käka drukost, så hejs!

en av mina fina småsyskon!



haha, jasmine ställer sig alltid och gör poser framför kameran, så nej jag har inte sagt åt henne att stå så! hennes egna val! haha

my hjälper mig med designen (L)



finaste my!

vilken är finast?♥


Orginalet










Vilken är finast? ♥

miami ink

har ändrat lite i bloggen, är skit dålig på sånt. men ja de vart la helt okej.
eller ja jag skulle ändrat mer, och kommer troligen försöka men bakrunden är ändrad.
jag kollar på miami ink, vill också ha en tatuering! shit!

lite kort blev det iaf


jag känner mig vacker även utan smink känner mig ovanligt fin just nu. vet inte varför.

haha, jag igen lite förvånad min, men ändå!


bild på ljuslykta ute på altanen, tog bild utanför fönsterdörren så vart inte så bra fokus som jag velat ha!



ja lite kort blev det, och jag är helt ok nöjd. även om det bara blev dom här 3 som blev bra.
tog lite porträtt på lillsis&bonuspappa också, men dom vill jag inte lägga upp här.
men i morgon kommer fler kort. ska då ut med Julia och ta lite kort!

höhö, *känner mig snäll*

ska dra med min lillasyster in till stan idag, får hoppas det blir en lyckad dag! ska skämma bort henne lite och träffa julia bla. men allt ska handla om lilla jasmine! :'D

RSS 2.0