it comes naturally

HAHAHAHAHAHA jag sitter och lyssnar på selena gomez och miley cyrus och sånt, för att inte deppa ihop helt! känner mig sååå tuff :'D

who’s gonna make it back?


Jay & Minnah till globen? ja tack!

nu jävklar har jag laddat upp för idol, sitter här med morotsstavar och gurkstavar, gottigotti! det går ganska bra för mig med att sluta käka godis. sen jag skrev det, har jag inte ätit godis förutom en lite chokladbit idag.
förresten träffa jag julia idag, och vi drog hem till mig, baka kladdkaka och bara skratta, seriöst, vi har BARA skrattat idag! underbara bästa vän.
Jay och Minnah ska till globen bara så ni vet! (mina åsikter)
JAY ÄR FÖRST!! IIIH :*
nu har jag inte tid att skriva mer, ska kolla ihi!

songs in my pocket

fan vad jag längtar till idol i morgon. det är egentligen inte så super duper bra, men en fredagsvana! + att Jay&Minnah är sjuuukt bra! gilla inte Minnah alls innan, tyckte bara hon va jobbig. men hon är riktigt jävla bra! dom borde stå i globen, och i morgon ska jag fan i mig rösta sönder telefonen! hoppas även på att johanna kommer i morgon, troligen kommer jag då få spela in idol. om inte stefan kan hämta henne. men ja SENARE PROBLEM!

så här ser håret ut nu!



jag är ganska nöjd, synd att de är liiite brunt i bara.. men annars skit bra!

sneak peak HÖHÖ



kommer bättre bilder! :)

omg i'm emooo again! and i love it'

alltså anledningen till förra inlägget var egentligen att jag skulle skriva att jag färgat håret svart igen. kom de in någon stans? nej.

utan dina andetag

oj, har inte skrivit på någon/några dagar. men jag har seriöst inte orkar sitta vid datorn? haha de låter inte som jag men ja. dator är tråkigt.
lite av veckan då.

i onsdags: var jag på halloweenfest (lite sent, i know) i skolan. sjukt trevligt. synd att jag bara kunde stanna till 20.00 eftersom bussarna inte går som jag vill.
torsdags: fick vi sovmorgon på grund av den dära festen då. syn att inte alla kom bara. men i alla fall torsdagen börja vi 10.00 och sluta 15.10 lite små skönt så där.
fredagen: ledig!!! för våran lärare skulle bort eller orka inte med oss eller något. (moget va?) han orkar typ aldrig med oss, ehe. sen åkte jag till Linköping för att sen åka bil ner till lilla Ulricehamn och pappa.
lördagen: övningskörde en massa, kolla på bilen jag eventuellt ska köpa. eller, ehehehe pappa. HAHA på kvällen så satt vi och hade ätit. pappa tog fram godis och cola (som jag alltid äter/dricker när de finns liksom) och då fick jag för mig att jag inte ville ha. pappa tänkte åka in till akuten. fiiint!
söndagen: åkte hem, typ sov? mådde sjuuuukt dåligt. men i alla fall.
idag: skola, halva dagen gick hem efter halva andra lektionen. mådde inte bra idag heller. haha somna nästan på första lektionen. kände att hade inte Ingrid pratat med sin jobbiga röst. (ja den är jobbig. pain in the ass jobbig) så hade jag defenitivt somnat. men ja jag gick hem och sov i ca 3 timmar sen ringde stefan och väckte mig. undra om jag kunde vara barnvakt. jag är för snäll. för hon lyssnar ju ändå inte på mig. men ja jag gjorde det ändå.

och nu sitter jag och klagar på min finne i pannan. och hon bara skrattar. haha men jag får inte större. höhö.
lite random inlägg här nu då bara för att jag inte skrivit på låt se, 4 dagar. ojojoj.




rädda mig


mina ögon svullnar

seriöst ser ni vad klockan är?

bilder från farsdag.


Jasmine vill inte riktigt vara med till en början.



sen ångrar hon sig men kollar på mamma



sen kollar hon, och då knäpper jag bild så fort att hon inte ens hinner lee (n)


mamma, halva stefan, morfar och annette

just nu ehe


Jasmine just nu!


mamma just nu!





jag just nu!




























vill färga håret svart D:

påväääg mot skolan!

okej, nu är jag vaken.. efter 3 koppar te.

ny diet, någon som stöttar mig?

jag klippte till håret lite nyss, luggen och lite på ena sidan, lite mer uppklippt nu, så de är lättare att fluffa :) ganska nöjd faktist, eller ja de vet jag i morgon när håret börjar bli flottigt, se om luggen delar sig så där fult så de blir ett hål, de är de jag försökt klippa bort!
sitter i sängen i underkläder, haha. intressant vaaa?
jag är sjukt sugen på juice.
förövrigt så har jag börjat med lite ny diet(börja idag), haha inget godis(popcorn okej, på helger. men gillar inte det så mycket, men ändå haha!) för mig! (glad att colan är kvar, på helger) jag får äta godis på fester typ (som händer typ 2 gånger om året, julafton, nyår, och min födelsedag.) bra va? :D och choklad, om jag verkligen måste när jag har pms. för det är något jag kommer ha sjukt svårt för att sluta med. ja de är så klart ingen som tror att jag kommer klara det, som inte klarar en dag utan godis. men jag ska verkligen pusha mig själv. jag ska äta grönsaker och dipp som godis i stället. de är jäkligt gott faktist!! sen ska jag ju så klart försöka få bort colan, det är ju inte bra det heller, men jag börjar med att inte äta godis. så kommer det säkert sen. för jag vet att jag klarar det om jag verkligen vill. andra kan, så varför inte jag?
jag hoppas någon stöttar mig i alla fall

värmeeee

hm... jag känner att jag ska färga håret svart, och klippa hårförlägningen, alltså så att den passar in med håret, och håret så klart, ska nog gå och fråga på frissan i stan i morgon om dom gör så, man vet ju aldrig, och vad det kostar i så fall.
och fan va sugen jag är på 2 veckor i spanien just nu, bara sola och ta det lugnt, få lite värme.
just nu pratar jag med johanna, som precis har varit i egypten. sköönt!

farsdag&dagensklädsel




ett litet leende för pappa! haha :D

breaking the habit!

nu ska jag och chriz snart till bussen, och dra in till stan! myspys! okej, jag har inget mer att skriva. eller jo. vi har haft grymt jävla kul! seriöst, saknar att träffa henne varje dag, ska dra med henne till göteborg i vinter/sommar!! wihi!

AHAHHA

haha!
jag: jag kan inte krypa under, för mitt knä låser sig!
klara: men då kan inte du ha sex..?
jag: men man får ju kämpa lite..

men de är ju liksom intressant.
haha just nu har jag multimedia lektion. vi kommer få sluta tidigare i eftermidda för er som ville veta! ihi!
jag måste hämta mitt ljudkort i skåpet, men jag orkar inte D:
laaaaaaaaaaat *pekar på mig själv*

sådär nu är det hämtat, *stolt* haha jag känner mig lite fånig när jag skriver egentligen, för alltså de är ju ingen som läser haha! MEN nu börjar lektionen!

köttbit med ströbröd på!

haha nu är det bestämmt, jag och sanna ska börja träna nästa vecka, vi börjar med 3 gånger i veckan från början, annars händer ju inget, right? haha! jag behöver det verkligen. nu när jag äntligen slutat röka helt också! och mitt knä kommer må bra efter det också, haha tillslut ialla fall! det kommer ju svullna direkt när jag ställt mig på ett sånt där band, men man gör vad man måste. behöver min kondition, kanske till och med kan vara med på idrotten sen, vem vet! skulle vara bra med ett VG där. (haha jag får G av att bara visa mig där!) jag är haha:ig idag ;o.
och jag har ont i magen. men ändå! så ge mig ett lycka till! haha! jag kommer troligen mobilblogga när jag tränar, så ni lär ju veta hur död jag är! haha!

hey gloria, are you standing close to the edge?

måste bara testa tidsinställt inlägg jag med, MOHAHA!

någon som ätit glass på senaste?

nu får ni ge förslag till låt. annars blir det ingen!


den här är tagen idag, haha, jag nös samtidigt, ändå ganska okej skärpa, skills kallas det!

denna även idag. hade inget och göra. tycker att min mage kan få låta mig gå till skolan i morgon.

denna är tagen i torsdags 4/11 när jag va ute och gick med Älsapäsla




lite dåligt i bloggen nu, i know, men haha hur intressant är jag liksom? kanske ska spela in en låt och lägga upp, skulle det uppskattas i så fall eller?
kanske ska spela in den med julia också, så det blir något bra i den? haha, men i så fall..

VILKEN LÅT?

snö, usch fyfan!

när jag vakna såg det ut så här:






någon timme senare:



USCHUSCHUSCH!

bara jag som inte gillar snö?

FREDAAAAAAG KOM NUUU! <3

haha, klart ska jag lägga in ett inlägg om fredag!!!1 :D för då kommer Chriz sötnos hit och sover över till lördagen! :D såde så! haha! underbart, saknar den lilla puffen ;*
för er som ville veta, pluggar jag (y)

I've got you to make me feel stronger

yaaaaai! de funka juu! tror jag kommer ha mer användning av detta. men någon som nu vet om det även kostar när man har gratis sms? tacksam för svar!
jaha, idag har iiiingenting hänt!  har bara suttit här hemma och tagit det lugnt. gaah vill hitta på något. fest eller något! ska se om min käresöta vän Mariana har tid att hitta på något ikväll, höhö!
pappa och jag ska in till farfars jobb och äta ikväll också. trevlans.

the minority

har precis lagat mat- soppa, sparris soppa, den luktar helvete, men får se om den smakar bättre, (a) hoppas det. håller på att skicka ett jävla kedjesms till 10 st (y) så ja, hahah! sen ska jag köra. på körskolan. det kommer gå bra. verkligen. haha!
jag kommer köra på någon, köra för snabbt eller glömma något. bra!

RSS 2.0